Yapay Zeka Şarkı Söylüyor

Yapay zeka öncelikle şarkı veritabanlarını inceleyerek işe başlıyor. Sonra belirli bir müzik stilini takip ediyor. Ve bu dalda birçok şarkı dinliyor, kıyaslamalar yapıyor. Sonuçta kendisi bir şarkı oluşturabilecek seviyeye geliyor.

İnsanca Bağlantılar

Lady Gaga ne iyi yapmış da daktilo kullanmış çünkü eski eşyalara dokunabilmek öyle hoş bir duygu ki! O eşyanın geçmişiyle bağlantı kurmaya imkan tanıyor. Yeniden insan olmaya, yitik duyguların yeniden kazanılmasına fırsat oluşturuyor.

Hayat Orkestrası

Herkes iyi çalışmışsa, orkestradan sesler iyi çıkar. İyi çalışmadığı için beceremeyen sanatçılar da olabilir.. O zaman ahenk bozulur. Öyleyse bu demektir ki ortak payda için çalışan herkesin üzerine düşeni yapması gerekir.

Sessiz Yürek

Suskunluğu dinleyebilmek diyorum… Dinlemeyi bilenlerdir o iyi edebiyatçılar.. Sessiz yüreklerin iyi dinleyicilerinden çıkar iyi şairler..

Seçim Günü

Her gün ve daima ilgimizi, paramızı, zamanımızı nereye yatıracağımızı seçiyoruz. Her gün ve daima seçim günü!

Banal ama Popüler

Vasat bir reklam dillerde dolaşır. Basit bir moda unsuru piyasayı altüst eder. İçi boş manasız bir kitap elden ele dolaşır.

Fiziksel Dokunuşları Özlemek

Dünyanin yeni trendi “fiziksel dokunuşlara aşermek” diye bir gerçekten haberiniz var mı? Online kutlama kartı yerine kartpostalın postadan çıkmasını isteyenler, e-kitap yerine kağıt kitap okumayı tercih edenler, telefondan yazılı mesaj göndermek yerine yüzyüze romantizm yapmak isteyenler sayıca çoğalıyor.