Fırında Pişirilmiş Tavuk

Yeni yıl kutlaması nedeniyle ofiste bir öğlen yemeği verildi. Toplam 13 kişilik bir yemekte tüm tadlar enfesti.

Trabzon hurması ile ekmek tarifi

Trabzon hurmalı ekmek tarifini bir arkadaştan aldım ama henüz denemedim. Belki denemek isteyenleriniz vardır.. İşte tariff.. Fırın 175 derece santigrad ısı ayarlanarak önceden…

Yürümenin 5 Faydası

Yürüyüşlerin faydasını biliyordunuz. Şimdi öğrendiklerinizi de listeye ekleyin. Yürüyüşleri günlük rutininize ekleyin. İyi yürüyüşler.

Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Beyin ve Şeker

Şeker ister şeker kamışından gelsin, ister olabildiğince pür olsun, isterse kahverengi renkte olsun.. Şeker isterse sürüptan, isterse yapay tatlandırıcılardan, isterse baldan gelsin.. Şekerin fazlası zararlıdır.. Peki şeker beyinde ne etkiler yapar?

Chia Tohumu

Kolay bir tarif:
Yoğurdun içine biraz bal, biraz taze meyve (çilek ve kivi iyi gider) ve bir miktar da chia tohumu koyarak yemeyi deneyin..

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

Reçete ile Egzersiz

Dr. JoAnn Manson diyor ki: Reçete ile yazılacak günlük düzenli 30 dakikalık yürüyüşler belki de hastanın alabileceği en değerli ve önemli tavsiyedir..

AT&T Önemli Günlerde Telefonu Kenara Bırakmamızı İstiyor

Telefon hayatımızın vazgeçilmezidir. Bu bağlamda sosyal medya ve İnternet de olmazsa olmaz unsurlardandır.. Ama dünyaca ünlü telefon şirketi AT&T bile bazı önemli günlerde aileye ve yakınlara yoğunlaşmak gerektiğini hatırlatıyor.

Sütlü Aşure

Belki de aşure yaparken en zevkli şey üzerini süslemektir. İsterseniz benim listedeki garnitürlere sadık kalın, isterseniz daha bol malzemeyle süsleyin. Sütlü aşure afiyet olsun.