Neden Şimdi Olmasın?

Mutlu olmak mı? Amaca ulaşmak mı? Tutkuları ve hayalleri gerçekleştirmek mi? Tüm bunları yapmak için başlanacak zaman şimdidir. Herşeyden önce sorulacak soru şudur aslında: Neden şimdi olmasın?

Kanser Teşhisinden Sonra..

Kanser teşhisi kişinin akıl ve ruh sağlığını etkiler. Bu nedenle teşhis konulduktan sonra kişiye psikolojik destek de önerilmelidir.

Dün, Bugün, Yarın

Kaos zamanını mı yaşıyoruz yoksa ahenk vakti mi? Vakit bolluk vakti mi yoksa buhran mı? Panikleyelim mi sakin sakin bekleyelim mi?

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

Mutluluk Listesi (Sen de ekle!)

Mutluluk listesi çok mu klişe geldi.. Sadece beylik sözlerden mi ibaret.. Kendi listeni kendin yap.. Mutluluk listesini uzat, ekle, çıkart!

Florida Eyaletinde Yükselen Sular

Su seviyelerinin yükselmesi daha ileri yıllarda olacak diye düşünülürken, bu olasılığın çok yakın ve kısa sürede gerçekleşmesinin kaçınılmaz oluduğu tahmin ediliyor.