Daha iyisine ulaşmak için neler yapıyorum?

Daha iyisi dediğim şey kişiden kişiye değişir. Bu daha iyi bir yaşam olabilir, daha iyi çalışma koşulları olabilir, daha iyi aile hayatı olabilir, daha iyi bir insan olmak için uğraşmak olabilir.. Benim için daha iyisi dediğim şey ise kendimi geliştirmekle alakalıdır.
Daha iyisini elde elde etmek için yaptıklarım:

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Konuş Benimle!

Yeni jenerasyonlar güncelin içinde yaşıyorlar. Başını kaldırmadan! Herşeyi her an online ortama aktarmak çabasındalar. Herşey fotoğraflanmalı ve Instagram ortamında paylaşılmalı! Gençler telefonla olayı dokümanlaştırmazlarsa yaşanmış saymıyorlar o anı!

Kedili Kafe

Lizz kedili kafeyi açmadan önce toplam $140 bin dolar civarında para bağışı toplamayı planlıyor. Bu para ile hem kafeyi açacak, hem de sahipsiz kedilere ev sahipliğinde bulunurken oluşacak harcamaları karşılayacak.

Hayata Dair Anlamlı Deyişler

Birini sevmek ve karşılığında sevilmemek ne acıdır. Ama bundan daha acı olan şey sevdiğin insana sevdiğini söyleyecek cesareti bulamamaktır.

Kadınlar Neden Çok Geveze?

Kız bebeklerin erken yaşlardan itibaren iletişime daha yatkın olduklarını, ilerleyen yaşlarda bunun konuşmaya dönüştüğünü bildiren araştırmacılar, kadınların günde ortalama 20 bin kelime sarfettiklerini erkeklerinse en fazla 7 bin kelimeye çıkabildiklerini söylüyor.

Yüreğini Rahat Bırak

Yüreği rahat bırakınca içsel gücümüzü yeniden keşfedebiliriz ve yeni kapılar açılabilir.