Çözüm

Şimdi kendime yeniden hatırlatıyorum.. Çözüm var. Nereye tutunacağımı bilmediğim zamanlarda da aslında çözüm var. Belirsizlikler hayatın bir parçası. Sebat ise benim en sevdiğim özelliğim. O zaman belirsizlikleri zamana bırakıp bu süreçte çözümler için planlar yapmaya, ve O’na sarılmaya devam. Başka kimsem mi var? 

Ramazan ve Sağlık

Ramazan çok mukaddes bir aydır fakat diyabet gibi sağlık sorunu olanların oruç tutmaya karar vermeden önce doktorlarıyla görüşmesi öneriliyor. Bu sayede ilaç ayarlaması yapılabilir ve kişiye özel tavsiyeler alınabilir.

Huzurlu ve Barışlı Tarafından Olsun Lütfen

Herkes olumlu enerji yansıtabilir. Şiddet düşüncesi geldiğinde derinlerdeki durgunluklara ulaşabilir. Kötü söz söyleme fikri geldiğinde derinlerden sabır talep edebilir. Kavgalı gürültülü ortamlardan geri durabilir. Düşüncelerini ıslah edebilir. Böylece huzur ve barış dışa yansır.

İyi Bir Cinsel Yaşam

Harvard Üniversitesi iyi bir cinsel yaşam için nelere gerek olduğunu açıkladı. Hatırlatalım.. Harvard sadece ABD’nin değil, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biridir.

Endişeyi Dizginlemek

Yazıyı sonuna kadar okumazsanız şu kadarini bilmeniz yeterli: endişeyi dizginlemeyi öğrenmeliyiz!

İlham Veren Liderler

Liderlik konusunda katıldığım seminerlerden birinde konuşmacı “günümüz liderleri önce kendini düşünüyor, ama liderlik vasıflarından biri ve en önemlisi önderliktir.” demişti.