2018 yılı ve teknoloji

Hadi bakalım 2018 yılında daha az sosyal ağlarda gezinip, daha çok açık havada dolaşalım.

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

2015 Küresel Düşünce Endeksi

2015 yılının en etkin düşünce üreten adayları The WorldPost tarafından tespit edildi. Adaylar “ortak entellektüelite” analizi adı altında Massachusetts Institute of Technology (MIT) tarafından incelendi. Tüm sosyal medyada “mention” yapılmaları ve “konuşulmaları” göz önünde bulunduruldu. Yani; hep göz önünde olmaları, sık sık konuşulmaları, Wikipedia ortamında, Twitter platformunda, bloglarda ve genel anlamda sosyal medyada isimlerinin geçiş yogunluğu baz alındı.

İnsanlık ve Online Medeniyet

Korkunç bir boşanma ile evliliğe son vermiş bir çiftin sosyal medyada birbiri ile ilgili yaptığı iğrenç paylaşımları görmüşsünüzdür..

Sosyal Medyada Mahremiyet

Sanal bekçi diye bir terim varsa, yani sanal aktiviteleri gözetleyen, giriş ve çıkışları kontrol eden bir uygulama varsa, bu uygulamanın adı hükümetler midir? Bu soruya kim cevap verir? Google olabilir mi?

Şirket Blogları

Ne dersiniz şirketiniz için bir blog köşesine ihtiyaç var mı? Freelance yazara gereksiniminiz olabilir mi?

Internet Tutkusu

Terapi sonucu zihnini farklı şekillerde meşgul etmeyi öğrenmek..