Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

İnsanın Kendisini Görmesi

Üzerimizde taşıdığımız “başkaları tarafından beğenilme” uğraşısını bir kenara bıraktığımızda taşıdığımız yük de hafifler.. Kendimiz oluruz!

Mutluluk Hırsızları

Listedeki olumsuzluklar mutluluk hırsızı olarak düşünülmelidir ve onlardan koşar adım  uzaklaşılmalıdır.

Güne güzel bir dua ile başlamak

Bir düşünün.. Sabahın mükemmel pırıltısını neden sosyal medyaya adayalım ki? Önce kendi içimize dönelim ve iyi bir sabah selamlaması yapalım.

Fotoğraf Albümleri

O gerçek makinalar geri dönmekte, değil mi? Yoksa nostaljide mi kaldı hepsi? Sadece akıllı telefonlara mı mahkum foto albümleri?

İnsanların değişimi

Manalı, insanca, doğru, dürüst olan şeyleri, düşünceleri ve davranışları ve tabi ki bu tür yazıları yaymakla başlayalım işe!

Uçak Modu

Gün boyunca daha verimli olmak istiyorsanız uçak moduna bir şans verin!

2018 yılı ve teknoloji

Hadi bakalım 2018 yılında daha az sosyal ağlarda gezinip, daha çok açık havada dolaşalım.

Akıllı İlaç

Dijital ilaç Japon-Amerikan ortaklığı ile oluşturuldu. Uzmanlara göre bu ilaç sayesinde kişiler gün boyunca ilaçlarını almayı unutmayacak. Ayrıca belirlenen dozun altında ya da üstünde ilaç almayı da önleyecek. Akıl sağlığı ile ilgili durumlarda alınması öngörülen bu ilaç daha sonra diğer hastalıklar için de geliştirilecek.

Amerika’da Dijital Detoks Modası

Bilmediğimiz güçler tüm insanlığı sağlıksız alışkanlıklarla donattılar. Neyse ki sosyal medyanın zararı, yiyeceklerin sağlıksızlığı, kötü alışkanlıkların korkunç etkileri gençler tarafından her gün daha hızlı anlaşılmakta. Ve Amerika’da başlayan dijital detoks modası sayesinde gençler sağlıklı yaşamı ve aktif unsurları seçerek “zararın neresinden dönersen kar oradadır” diyorlar!