Richard Branson Öğütlüyor: Blog Yazın!

Richard Branson değişik endüstrilere yatırım yapmış durumda. En bilindik markası Virgin Group’tur ve bu grup içinde finans, taşımacılık, sağlık ve bakım, yiyecek ve içecek, medya ve telekomünikasyon bulunur.

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Seçim Günü

Her gün ve daima ilgimizi, paramızı, zamanımızı nereye yatıracağımızı seçiyoruz. Her gün ve daima seçim günü!

Blogculuk Ölüyor mu?

Blogculuk bir marka gibidir. Blogculuk eskisinden daha ilgi çekici hale gelmektedir. Bloglar özgündür. Bloglar ictendir. Bloglar orjinaldir, otantiktir. Öyle bloglar var ki, haber sitelerinden bile kaliteli içerikle doludur. Ve takipçileri de yeni bilgiler için blogları takibe devam edtmektedirler. Öyleyse blogculuk ölüyor mu diye bir soruyu buruşturup çöpe atabiliriz.

Hepimiz Dijital Kaygan Zemindeyiz

Akıllı para alıp veriyoruz. Tüm varlığımız dijital yaşama armağan edilmiş durumda. Akıllı para ile dijital yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadeli yatırımlarımız bile dijital zeminde. ‘Dijital herşey’ öylesine kolay ki..