Vizyon ve Hayallerin Gerçekleşmesi

Hayallerin gerçek olması için önce vizyon gerekir. Sonra çok çalışmak, risk almak, aksiyon, inat ve azimle hayallerin peşinden koşmak gerekir. Sonuç çoğu kez başarıdır!

Geç Kalmak

Ne olursa olsun geç kalmak demek organizasyonsuzluk anlamına gelir. Kimi zaman beceriksizce çok görevlilik, belki tembellik, ve hatta isteksizli anlamına da gelebilir..

Kalite ve Kalitesizlik

İnsan ilişkileri de hayat gibidir.. İnişli çıkışlıdır. Bazen çatışmalar yaşanır.. Örneğin aile içinde sürtüşmeler gibi, yakın arkadaşla takışmak gibi, iş arkadaşıyla tartışmak gibi veya markette suratı asık çalışanla ağız dalaşı yapmak gibi..

Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Yorgun ve Bitkinler İçin 4 Enerji Biriktirme Yöntemi

Bazı günler enerjiniz tükenmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Pili bitmiş oyuncak gibi koltukta kala kaldığınız vaki mi? Yataktan çıkamayacak kadar yorgun ve bitkin olduğunuz günler de oluyor mu? Güne zinde başlasanız bile öğle sonunda enerjiden damla kalmamış gibi mi oluyorsunuz?