Süper Kadın

Benim süper kadın oluşum annemin tarzında bir süper kadınlıktı eskiden. “Şunlar şunlar şunlar yapılacak, şu süre içinde yapılacak, en iyi şekilde yapılacak.. Boş durmak yok, hemen diğer bir projeye geçilecek..” cinsindendi yani! Sonra birgün değişmeye karar verdim.. Anlatayım..

Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

İçimizdeki Entellektüel

Entellektüelite dediğimiz şey bilgi ve beceri toplamak, ve elde edilen bilgi, beceri ve tecrübeyi yaşama aktarabilmektir.

Coca Cola ve Evde Temizlik

Coca Cola firmanının bir çok değişik isim altında ürünü vardır. Piyasadaki bu ürünlerden her gün bir tane içecek olsanız tepsini içmeniz tam 9 yıl sürer!

Detoks nedir?

Herkes detoks der ama.. #füzyonblog, detoks denen şeyi kolay bir yazı ile herkese anlatabilir.. Ne duruyorsunuz? Okuyun!

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

Susuzluk

Tarihçilere göre, milattan önce 7inci yüzyılda kurulmuş olan Asur Uygarlığı’nın batmasına neden olan da susuzluktu.

Hayattan Tarif: Karahindiba Kavurması

Karahindiba kilo kaybetmek isteyenlere de güçlü bir destek olarak bilinir. Detoks için kullanılan bu bitki, kan şekerini normal seviyelerde tutar, şişkinlikleri giderir, iltihaplanmaları yok eder ve vücudu alkalik (temiz) hale getirir.

Kola İçme!

Uzmanlara göre şekerli içeceklerin dünyada her yıl neden olduğu sağlık sorunları: 133.000 diyabet, 44.000 kalp hastalığı, 6.000 kanser.

Diyetsel Detoks

Her ne kadar sağlıklı insanda karaciğer, bağırsaklar, böbrekler, akciğerler, deri, kan ve lenfatik sistemler hep birlikte çalışarak toksinleri vücuttan ayıklasa da zaman zaman diyetsel detoksa başvurmanın zararı olmayacağı kanısındayım.