Himalaya Tuzu

Himalaya tuzu oldukça sağlıklı, bunun nedeni milyonlarca yıl önce yeryüzünde bulunan okyanus yataklarında meydana gelmiş olması. Günümüze kadar antik okyanus yataklarında el değmeden beklemiş olması. Modern zamanın çevre kirliliğinden etkilenmediği için, en pür, saf ve temiz formunda günümüze ulaşmayı başarmış olması..

Alzheimer Hastalığı Kimlere Yaklaşmaz?

Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirenler: Akdeniz diyetinin beyin dostu olduğu ve beyni koruduğu bulgulanmıştır. Akdeniz diyetinde nispeten daha az kırmızı et vardır, tahıllar, sebze, meyve, balık, deniz ürünü, fındık fıstık gibi çerezler, zeytinyağı ve diğer sağlıklı yağlar bulunur. Dışardan alınmış, fazlaca prosesten geçmiş, tuz ve şeker oranı yüksek yiyecekler mümkün olduğunca az tüketilmeli ve Akdeniz diyeti benimsenmelidir.

Mutluluk İçin 12 Şey

Biri size “Mutluluk için ne gerekir?” derse, bu 12 maddeyi anlatın. Paylaştıkça, mutluluk büyüsün.

Sadakat ve Oksitosin Nasıl Buluştu?

Oksitosin her zaman yaklaşma ve sarılma hormonu değildir, gereğinde uzak durma ve karına ya da sevgiline sadakatı sürdürme hormonudur da!

Hamileler Haşere İlacından Uzak Durun

Ana rahminde oluşan gelişmeler bebek için çok önemlidir. Bu dönemde zehirli maddelere maruz kalmak beyinsel ve davranışsal boyutta hasar meydana getirebilir.