Alkolikler Nasıl Davranır?

Alkolik dediğimiz şahıslar günün büyük bir kısmını içki edinmek, içki içmek ve sonrasında içkinin etkisinden kurtulmak konularında düşünce üretmek ve uygulamakla geçirirler.

Uyuşturucu

Aşırı dozda eroin kullanımı sonucu arabada kendelerinden geçen ana baba ve arkada oturan 4 yaşındaki çocuğun ibretlik hali!

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

İran Hatırası

İran’da yoğun bir kültür var. Derin bir tarih var. İlginç bir “birlik” ruhu var. İran mutfağı diye bir olgu var.. Tarhanaya katılan “kuru limon” da çorbaya biraz İran katmak bence..

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Neden Blog Okuruz?

Bir blog yazısı magazin yazısı değildir. Reklam olmadığı gibi, gazete yazısı da değildir. Bloglarda amatör bir içtenlik vardır. Kişisel dokunuşlarla doludur.

Şoförsüz Arabalar

Sürücüsüz arabaların kullanımı, akıllı telefonların hayatımıza girişinden daha hızlı olacağa benziyor.

Atlanta’da Bir Avuç Kar

İki santimlik kar ve buz karışımı ile gelen Allah’ın rahmeti, Atlanta’da yaşamı felç etti.

Acaip Bir Kaza

Kan yoktu, ambulans ya da polis arabası da göremedim. Ve tabi sirenler duyulmuyor, havada dönen kırmızılı mavili beyazlı ışıklar da görülmüyordu. Ama ortada acaip bir kaza vardı!

Okul Otobüsü

Okul otobüsü yolcu indirip bindirirken durmayan sürücülere verilen ceza en büyük ve pahalı cezalardan biridir.