Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Telefon Kullanma Sanatı

Telefon kullanma sanatını çocuklarla ve gençlerle paylaşalım. Belki bazıları hala telefonu konuşmak için kullnıyordur!

Uyku Hediyedir

Düzenli uykunun bedensel ve zihinsel faydaları olduğunu biliyoruz ama tekrar etmekten çekinmiyoruz! Neden? Çünkü uyku hediye gibidir! Uykudan fedakarlık etmek diye bir deyim varsa,…

Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Konuşma Bilinci

Konuşma bilinci dediğimiz şey; neyi, nerede, ne zaman, ne için ve nasıl söylediğimizdir. İnsanız ve konuşmak zorundayız. Her gün, her an, her yerde konuşuyoruz.

Cameron Diaz ve Makyajsız Selfie

Yaşlanma dediğimiz olgu fiziksel, duygusal ve manevi bir yolculuktur. Herkes yaşlılığı değişik seviyelerde kabullenir, yaşlılıkla sarmallaşır, maneviyatla tanışır, duygusal ve fiziksel boyutlarda halleşir.. Herkesin yaşlılığa yaklaşımı farklıdır..

Apple İkonu Tim Cook

Apple ikonu Tim Cook günde 5-6 saat uyuyormuş. Uzun çalışma saatlerine başlamadan önce her gün düzenli egzersiz yaparak ter atıyormuş. Biz de duyduklarımızı paylaştık ki, belki birilerine ilham olur..

Kediler

Kediler işkoliklere ne der? Der ki: “Çalış ama sonunda relaks olmayı öğren! Gevşe! Rahatla! Rahatladın mı? İşe yeniden başla!”

Öğlen Yemeği mi? Egzersiz mi?

Herkes spor merkezinde egzersiz yapmak zorunda değildir. Bazıları yakındaki AVM’ye giderek hızlı yürüyüşler yapar. Bazıları ofiste egzersiz yapar. Bazıları ofise bisikletle gider. Bazıları iş kıyafetinin altına spor kıyafeti giyer ki, öğlen değişmesi kolay olsun. Bazıları gün boyunca asansör kullanmaz, merdiven inip çıkarak egzersiz yapar. Bazıları ofiste toplantı salonunu öğlen saatlerinde topluca yoga yapmak için müdüründen izin alır. Bazıları kutunun dışına çıkar, öğlen tatilinde egzersiz yapabilimek için..