Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Uykusuzlar Daha Zekidir

Uykusuz kalırsan zeki olduğunu sanıyorsun.. Ve uykundan çalıyorsun.. Uykundan çaldığında ne oluyor biliyor musun? Dikkatin azalıyor. Abur cubur yiyorsun gereksiz yere kiloların artıyor. Sinirli oluyorsun, sevdiklerini haşlıyorsun.. Ama belki de en önemlisi.. Ömrün kısalıyor!

Kahkaha Gazı Depresyonu İyileştirebilir mi?

Bilim insanları kahkahanın depresyon semptomlarını yok ettiğini bildikleri halde neden şimdiye kadar depresyonlu kişilere kahkaha önermediler? Neden kahkaha ilacı yapmadılar? Neden beklediler? Neden..

Yorgun ve Bitkinler İçin 4 Enerji Biriktirme Yöntemi

Bazı günler enerjiniz tükenmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Pili bitmiş oyuncak gibi koltukta kala kaldığınız vaki mi? Yataktan çıkamayacak kadar yorgun ve bitkin olduğunuz günler de oluyor mu? Güne zinde başlasanız bile öğle sonunda enerjiden damla kalmamış gibi mi oluyorsunuz?

Baz İstasyonları

Baz istasyonlarıyla ilgili çok şey yazıldı çizildi. Şimdi en son bulgulara bakalım.

Sosyal Medya Kandırmacası

Öyle bir hale geldik ki, ayak parmağını sehpaya çarpan adam öfkesini, acısını, küfürlerini ve hatta parmağının resmini onlayn paylaşıyor; diğer herkes sessizce seyrediyor.

Enerji İçecekleri

Bu içecekler genelde geç vakitlere kadar ders çalışarak ödev bitirmeye uğraşan öğrenciler tarafından tercih ediliyor.

Uykusuzluk Endişeli Boyutlarda

Uyku sayesinde beyin, yapması gereken yönetici görevini başarıyla uygular, öğrenme ve hafıza aktiviteleri iyi ve yeterli bir uyku ile tamamlanır.