Güne güzel bir dua ile başlamak

Bir düşünün.. Sabahın mükemmel pırıltısını neden sosyal medyaya adayalım ki? Önce kendi içimize dönelim ve iyi bir sabah selamlaması yapalım.

Çok işim var..

Gün boyunca her küçük proje bitiminde kendinize ödül olarak telefona bakmak, sosyal medyaya girmek, telefon etmek, ofis arkadaşlarıyla kısa gevezelik etmek vs. gibi bir ödül verebilirsiniz.

Birkaç İyi Alışkanlık (6)

Üretmek iyidir. Verimsiz geçen zaman insan beynine suçluluk duygusu aşılar ve rahatsızlık verir. Öyleyse yineleyelim: Çok çalışmak iyidir.

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Mutlu olduk diyelim.. Ne olacak?

Öyle mutlu olun ki “Mutlu Olduk diyelim.. Ne olacak?” türünden bir soru sormanıza gerek bile kalmasın! Yaşayın mutluluğu..

Dijital Hijyen

Dijital hijyen de vardır.. Online aktivitelerimizde yapageldiğimiz alışkanlıklar vardır.. Kışkırtmalar, provokasyonlar, trollce davranışlarla karşılaşabiliriz.. Online ayakizimiz günün sonunda ya verim sağlar ya da verimi düşürür..

Yavaş, Düz ve Sade Bir Hayat

Sosyal medyadan uzaklaş, parklara, piknik alanlarına, ormanlara, plajlara, çay bahçelerine, manzaraya gel yaklaş! Sanal arkadaşların peşinden koşmak yerine, gerçek olanları elde tutmaya çalış! Biliyoruz ki sanal arkadaşlar bugün var yarın yok. Oysa gerçek dostlar yıldızlar gibidir, görünmediklerinde bile oradadırlar.

8 Mart Uluslararası Kadın Günü

Bu yazı ile, evini, işini ve ailesini dengeleyen sağlıklı, neşeli ve bilinçli tüm kadınlara mutlu bir kadınlar günü diliyorum!

Şirket Blogları

Ne dersiniz şirketiniz için bir blog köşesine ihtiyaç var mı? Freelance yazara gereksiniminiz olabilir mi?

Mars Yolcuları İçin Menü

Hawaii Uzay Araştırmaları ve Simülasyon (Hİ-SEAS) merkezi şu sıralar Mars uçuşlarında astronotların yemek menüsünde neler olabileceğini araştırıyor.

Amerika’yı Ne Sanıyordunuz?

Amerika’da halk sağlığı çalışanlarının “Amerikan halkı neden sağlıksız?” sorusuna cevap bulamayıp delirme aşamasına geldiğini biliyor musunuz?