Taşıdıklarımız

Taşıdıklarımızdan bazılarını bırakmak, bazılarını atmak, bazılarını vermek, bazılarını da paylaşmak iyi fikir olabilir.  Taşıdıklarımız yalnızca gerekli ve önemli şeyler olursa kafamız ve ruhumuz rahatlar.

Kendin Ol

Affetmeyi bil ki yük taşımana gerek kalmasın.

İnsanların değişimi

Manalı, insanca, doğru, dürüst olan şeyleri, düşünceleri ve davranışları ve tabi ki bu tür yazıları yaymakla başlayalım işe!

Sevgisizlik

Sevgi birlikteliğine karar veren insanlar birlikte yolculuğa çıkmış olurlar ve birbirlerini yaşamlarına buyur ederler.

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Pişmanlık

Pişmanlıklar önce rahatsızlık verir. Rahatsızlığın uzun sürmemesi için toparlanma sürecini hemen başlatmak gerekir. Herkesin kendine gelerek toparlanma süreci farklıdır. Sonuçta pişmanlıktan ders çıkarılıyorsa, geçmişte verilen kararlar faydalı bile olabilir.

Radyodaki Siyasetçi

Bence siyasetçi erdemli, edepli, vicdanlı, iradeli, sadık, ahlaklı, karakterli, samimi, bilgili ve güncel olmalıdır! Siz ne düşünüyorsunuz?

Hanımın Çiftliği – Orhan Kemal

Kadınların yaratıcılıktan uzak dişilikleri, erkeklerin kendi aralarında kadını et parçasına indirgeyen argo konuşmaları, jıgolo yaşantı, ince cinsel detaylar, ölçüsüz ve kaçamak zevkler romanı bugünün TV dizilerine aday yapmış olmalı.

Pelerinli Peter

Süperman Peter aynı zamanda hepimizin fikir babasıdır. O, ağlayana omuz, inleyene çaredir.

Yitik Masumiyet – Somaly Mam

Bu epik yapıtın İngilizcesini dehşetle hayret duyguları, kızgınlıkla iğrenme güdüleri arasında gidip gelirken bir çırpıda okuyuverdim.