Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Küfürbaz

Küfür etmeden konuşabilecek kadar güçlü müsün? Akranlarına, arkadaşlarına, çevrene kapılmadan küfürsüz konuşmayı becerebilir misin?

Neden Blog Okuruz?

Bir blog yazısı magazin yazısı değildir. Reklam olmadığı gibi, gazete yazısı da değildir. Bloglarda amatör bir içtenlik vardır. Kişisel dokunuşlarla doludur.

Twitter’in Yeni Görüntüsü

Twitter’in yeni dizaynı neden Facebook’a benzemiş derseniz cevabımız, daha fazla reklam yerleştirebilmek için..

Kobilerin televizyonu TEB KOBİ TV

Girişimcilik, dış ticaret, vergi ve hukuk, üretim ve yönetim gibi pek çok kategoride videolarla izleyicilerine en güncel bilgileri vermeyi hedefleyen TEB KOBİ TV’de Şükrü Kızılot, Ekrem Sarısu, Tamer Müftüoğlu gibi uzmanlar da izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar vermekte.

Twitter Perspektifi

Zengin Twitter ortamı okul atmosferinde taşınırsa öğrencilerin daha keyifli öğrenmesi ve daha çok bilgi sahibi olması mümkün olur mu?

İlham Veren Liderler

Liderlik konusunda katıldığım seminerlerden birinde konuşmacı “günümüz liderleri önce kendini düşünüyor, ama liderlik vasıflarından biri ve en önemlisi önderliktir.” demişti.