Sağlık Nedir?

Eğer dengeli besleniyorsanız, kötü alışkanlıklarınız yoksa, hareketli ve aktif bir yaşamınız varsa kantarın gösterdiği rakamlara daha az sıklıkla bakabilirsiniz.

Kırmızı Lahana Salatası

Çiğ ya da pişmiş kırmızı lahanaya yakışan baharatlar; karanfil, küçük hindistan cevizi (öğütülmüş) ve defne yaprağıdır.

Bamye (Bamya)

Ben daha önce kızıl bamye görmemiştim.. Dalından yeni koparılmış taptaze kırmızı bamyelerin çiğ tüketildiğini görünce, duramadım ben de denedim… Lezzet küpü taze bamyeler..

Yenilgi Zafere Döndürülebilir mi?

Sakin ol. Yenilgiyi kabullen, karşılık vermeye kalkışma. O an karşılık verme. bir şeyler yapmak ihtiyacı hissedebilirsin.. Ama tut kendini çünkü o an mantıklı düşünemeyeceğin, tehlike çanlarını duyamadığın bir andır. Sakin ol! Çaresizlikte harekete geçme!

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

Portakal Kabuğu Şekerlemesi

Siz de yediğiniz narenciye kabuklarından şekerleme yapmayı düşünürseniz bu iş için en uygun kabuklar portakal, limon veya greyfurt kabuklarıdır.

Yoğurdun Yararları

Yoğurdun yararları say say bitmez, bunlara potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko ve B2 ve B12 vitaminlerini de ekleyelim.

Depresyon Riskini Azaltan Yiyecekler

Unutmayın! Depresyon riskini azaltan yiyecekler vardır ama doktorun vereceği ilaçların yerini tutmaz, o nedenle önce doktorunuzun tavsiyelerine kulak vermelisiniz.