İşte Viral Olma Fırsatı!

Herkes kendine baksa.. Her insan, her aile, her işyeri, her dükkan, her okul, her arkadaş çevresi, her yaşlı bakım evi, her öksüzler evi, her yer ve herkes daha verici olsa, fedakarlık ve şefkat ile işe başlasa ve tüm bu harikuladelik insanlara hızla sirayet etse.

Çakma Arkadaşlıklar

Günde iki saatini sosyal medyada harcayan bir kimsenin yalnız ve depresif hissetme olasılığı, daha az sosyal medya kullanan bir kimseye göre iki kat fazla! Sosyal medyayı önemli sanıyoruz oysa sosyal izolasyon yaşıyoruz.

Gerçek Güzellik

Güzellik soyut bir kavramdır. Kimine göre dış görünüşle ilgilidir, kimine göre yürekle.. Eğer siz de gerçek güzelliğin yürekten geldiğine inanıyorsanız, slogan niteliğindeki bu yazımızı okuyun. Ve unutmayın ki gerçek güzellik kıyas götürmez! Umarım günlük düşünce gıdanıza takviye yapabilmişizdir. Gerçek güzeller ve güzellikler doldursun hayatınızı!

Robot Aşçılar

Mutfak ile ilgili lüks dükkanlar 2018 itibariyle robot aşçılar da satacak..

Mutluluk Listesi (Sen de ekle!)

Mutluluk listesi çok mu klişe geldi.. Sadece beylik sözlerden mi ibaret.. Kendi listeni kendin yap.. Mutluluk listesini uzat, ekle, çıkart!

Özgüven

Özgüven; durdurulamazlık hissi ile korkaklık arasındaki farktır. Bu farkı önce biz hissetmeliyiz ki duruşumuzu ona göre ayarlayalım ve dünyaya kendimizi ona göre gösterelim.