Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Mücadele ve Yarış

Gün içinde bazen yalnız kalmak gerekir. Yeniden kendinle başbaşa olabilmek önemlidir. Kendini dinle. Duyguları dinle. Bedenin sesine kulak ver. Gündelik hayatlar çeşitli yarışlarla dolu. Bu nedenle gün içinde bazen sessizliğe ve kendimizi duyumsamaya ihtiyaç var. Tefekkür sırasında kendimizi bularak yeniden mücadeleye ve harekete dönmeye ihtiyaç var.

Keskin Bir Hafızaya Sahip Olmak İçin 2 Şey

Uzun süreli bir araştırmanın sonuçlarına göre ileri yaşlarda bile yüksek kapasite ile işleyen bir zihne sahip olunabilir. Ve bunun yolu eğitimden geçiyor. Fakat kaç yıl okumuş olunduğuyla alakalı değil. Önemli olan hayat boyunca elde edilen alışkanlıklar ki buna okuma, yeni şeyler öğrenme, zihinsel aktivitelerle meşguliyet örnek olarak verilebilir.

Taylor Swift’in Annesi Kanser

Taylor Swift’in annesine kanser teşhisi konuldu. Bunu siz de bilseniz iyi olur. Kendi annenize sağlığını ihmal etmemesi gerektiğini hatırlatırsınız!

Yalnızlıktan Ölmek

Yalnızlığı seçmiş olabilirsiniz. Fakat yeni bir araştırmanın sonuçlarına göre izole bir yaşantı ömrü kısaltıyor. Buna “yalnızlıktan ölmek” de diyebiliriz.

Hafif Makyajlı Kadınlar

Harry Styles şöyle demiş: Gerçek kadın mükemmel değildir, mükemmel kadın da gerçek değildir.

MessageMe

Yoğun mesajlaşanlardansanız MessageMe app işinize yarar. Şimdilik bedava alın, bağlantılarınıza haber verin.