Amazon’un Kurucusu ve Ailesi

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, 2018 yılının Ocak ayı itibariyle şirket hisselerinin yüzde 6.6 artmasıyla servetine 6 milyar dolar daha ekledi. Böylelikle 105 milyar dolar net varlığa ulaştı. Kısacası Bezos tüm zamanların en zengini ünvanını aldı.

Trabzon hurması ile ekmek tarifi

Trabzon hurmalı ekmek tarifini bir arkadaştan aldım ama henüz denemedim. Belki denemek isteyenleriniz vardır.. İşte tariff.. Fırın 175 derece santigrad ısı ayarlanarak önceden…

Egzersiz ve Protein

Egzersiz yapıyorsanız ve kas geliştirmek için protein gereksinimini göz önünde bulunduruyorsanız önce günlük diyetinizi denetleyin. Yeterli protein alıyorsanız, protein destekli sentetik içeceklerden uzak durun.

Vegan Diyet

Vegan diyetten yana mısınız? Vegan diyete karşı mısınız?

Kalp Krizi Engelleme Timi

Kalp krizi engelleme timi listedekileri kapsar.. Ama egzersiz ve sağlıklı yaşam biçimi adapte etmek de kesinlikle unutulmamalıdır!

Şubat Ayı, Kalp Ayı

Şubat ayı kalp ayı dedik.. Öyleyse kalbimize dikkat edelim.. Yiyecek seçimleri yaparken kalp kalp diyelim!

Patates Mücveri

Haftasonu aile kahvaltısı için kolay, doyurucu ve lezzetli bir çeşit sunuyoruz. Patates mücveri..

Antikanserojen Yiyecekler

“Kanser tedavisi sırasında, kemoterapi ve radyasyon terapleri pek önemli sonuçlar doğurmamaktadır” diyor uzmanlar.. Çünkü kanser hücreleri bu tür terapilere direnç göstermeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Ve aslında kemoterapi ve radyasyon terapisinin yan tesiri olarak ‘kanser hücrelerini arttırdığı’ bilinmektedir. Bunun bir nedeni, terapilerin bağışıklık sistemine verdiği zararlardır.

Hamileyim! Neler yemeliyim?

Hamileyim.. Ne yemeliyim..
Cevap: Önce anneciğine sor.. O yönlendirsin seni.. Öyle sağlıklı ve dengeli besin sunan bir yemek kültürümüz var ki.. Öyle bilgili aşçı annelerimiz var ki.. Annelere sorarsak kesin en doğru cevabı alırız.. Ama belki onlar benim aşağıda yazdığım gibi akademik bir dille anlatmazlar..

Güneşi Yakalamak

Güneş yakalamak için ille de deniz kenarında olmak, egzotik yerlere gitmek gerekmez. Balkonda da güneş yakalamak mümkündür.. Hergün 10 dakika!

Beyin Gıdaları

Sağlıklı beyin için sağlıklı gıdalar tüketmek şarttır. İyi beslenmenin beyin için gerekli olduğu birçok araştırma sonuçlarıyla belgelenmiştir. Sayfadaki listede beyin gıdası olarak bilinen en önemli birkaç yiyeceği bulabilirsiniz.