Beyaz Çay

Beyaz çayın sağlıklı olmasının en önemli nedeni işlenmemiş olmasıdır. Siyah çay ve yeşil çay da çok faydalıdır ama bu iki çeşide nazaran beyaz çay çok daha az prosesten geçmiştir. Bu nedenle en yüksek antioksidan değerlerine sahiptir. Antioksidan seviyesi yüksek olan beyaz çayda kansere karşı koruyucu yapılar bulunur.

Limon ve Karbonat Kansere Çare mi?

Son zamanlarda yapılan çalışmalar göstermiştir ki narenciye, özellikle limon, kanser önleyici olduğu gibi, birçok kanser çeşitlerini de iyileştiricidir. Limon, karbonat ile birleştiriğinde vücudun pH seviyesini normal hale getirir. Bu sayede kanser hücreleri çoğalamaz, vücuda dağılamaz.

İlaç gibi Şifalı Otlar

Günümüzde genç, yaşlı, ihtiyar, kadın, erkek birçok insan arınmak ve detoks için yeni yöntemler peşinde koşuyor. Bence zaman ve para kaybına gerek yok! Yukarıda saydığım çok faydalı bitkiler, baharatlar, ve otlar var!

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

Grip Savar Yiyecekler

C vitamini yüklü besinler: portakal, limon, greyfurt, guava. Beta-keroten ihtiva eden yiyecekler: bal kabağı ve tatlı patates. Omega3 içeren gıda maddeleri: balık. Çinko içeren gıda maddeleri: et, tavuk, yumurta ve yoğurt.