Yönetmen Feyzi Tuna ile Zoom üzerinden buluştuk

Kendisine samimi sorular sorarak hem bilgilendik hem de keyif aldık. Yeşilçam’a verdiği emeklerden dolayı çok teşekkür ederiz, bize ayırdığı zamana minnettarız ve büyük onur duyduğumuzu dile getirmek isteriz.

Yönetmen Feyzi Tuna ile 28 Ocak 2023 tarihinde Zoom üzerinden buluştuk. Kendisine samimi sorular sorarak hem bilgilendik hem de keyif aldık.
Sorularımız çok ve çeşitliydi. Hepsini büyük bir incelik ve ustalıkla cevaplayan Feyzi Bey Zoom’a katılanları Türk Sinema tarihinin kendisini içine alan kısmını ta 1960’lardan başlayarak günümüze getirdi.
Şahsen en ilgimi çeken konulardan biri şu serinin bir üçleme olmasıydı. Ve yıllarca öncesine rağmen oldukça feminist detaylara ve öğelere sahip olmasıydı. Bir Kadın Bir Hayat filmini seyrettim, şimdi sırada diğer ikisi var..

Seninle Son Defa
Seni Kalbime Gömdüm
Bir Kadın Bir Hayat

Sohbetimizde Kuyucaklı Yusuf filmi, oyunculuk, senaristlik, üniversite profesörlüğü, ufak tefek olmazsa olmaz çitçat konuşmalar (ee hep profesyonel hayattan konuşmak olmaz dimi?) ve daha birçok eğlendirici konu içerikliydi. Video kaydına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

ATA-NC Kitap ve Sinema Kulübü adına Fatoş Şimşek