Teşekkürler FüzyonBlog Okurları!

Sizlere teşekkürler etmek istiyorum sevgili FüzyonBlog okurları!

Daha önce hayal bile edemeyeceğim boyutta ilgiyi sizlere borçluyum. Geri bildirimleriniz öylesine değerli ki, karşılığında yapabileceğim tek şey hak ettiğiniz kalitede yazılarla sizlere seslenmeye devam etmek! Ve kocaman teşekkür sunmak!

Bazılarınız benimle ilgili daha çok şey bilmek istiyor. Ben de sizlere Fatoşça yazılmış bir bio ile karşılık veriyorum.

Fatoş’un Mottosu:

“Sadece çalışmak ve para kazanmak için yeryüzüne gelmiş, aynı kalıptan çıkmış kalabalığa dahil olma!

Hayatı idame ettirebilmek için çalış. Geriye kalan zamanı, insanlığa yararlı olacak ve aynı zamanda sana keyif verecek uğraşılara ayır!”

Fatoşça Yaşam:

Mesleğim, halk sağlığını ilgilendiren konularda toplanmış devasa verileri analiz etmektir. Uluslararası geziler yapmak (iş, eğlence, bilimsel, kültürel, eğitim amaçlı), yemek pişirmek, yaz sebzeleri yetiştirmek, okumak, yazmak ve haftanın en az 6 günü egzersiz yapmak ilgi alanlarımdan birkaçıdır.

Alamet-i farikam yüksek değerlerde seyreden enerjimdir. Üzerinde 0’dan 10’a kadar değerler bulunan bir cetvel olduğunu varsayın. Bu cetvele enerji-o-metre ismini verelim :-\

Enerji-o-metre’de görünen değerler içinde enerjimin nerede olduğunu sorsalar 9 ile 10 arasında derim. Yılın 360 günü bu böyledir. Geri kalan 5 günde 8’le 9 arasında seyreder, o da fena sayılmaz..

Daha derin enerji patlaması yaşadığım yılın bazı günleri iki kere egzersiz yaparım. Açık havada koşmuşsam, spor salonunda bir de koşu bandında koşarım. Bazen ters yöne koşar arkasından ağırlık kaldırırım. Gece sabahlara kadar okurum. Okuduklarımı düşünürken uyuyamam. Bir de yazmaya karar verirsem ertesi gün “beni bende deme bende değilim” der, bir kupa dolusu acı kahveyle Fatoş’un normali bir güne, daha yoğun bir enerjiyle başlarım. Severim bu halimi, sevmeyip de ne yapacağım? Başka bir hal bilmiyorum ki!

Neden Yazıyorum?

FuzyonBlog oluşturma düşüncesi enerjimi paylaşma fikirleryle şekillendi. Sözcüklerin güzelliği parmaklardan klavyeye dökülür, kafalardaki birikimler de karşılıklı paylaşılarak büyür. Sizden bana, benden size yönelecek güzellikleri toplayıp biriktirmeye devam edelim!

Fısıltı: Yüzyıllardır içimde yaşayan yaramaz bir de çocuk var. Biraz şımarıkça ama bunca zamandır birbirimizden hiç ayrılmadık.  İşte o çoçuk okurlarla interaksiyon dolu sayfalar hayal ettiğini söylüyor. Sizlerden gelen yorumları gördükçe sevindirik oluyor. Onu kırmadığınız için kanat taktı mutluluktan uçuyor! Katılımlarınız çok değerli.

Teşekkürler FüzyonBlog okurları. İyi ki varsınız!

 

 

10 thoughts on “Teşekkürler FüzyonBlog Okurları!”

  1. Bugüne değin öğrettiklerin için teşekkürler,iyi ki varsın.

  2. merhabalar, sitenizde botoks ile ilgili bir haberimizi paylaşmak istiyoruz ücretlendirmesi konusunda bilgi rica ediyorum. teşekkürler

  3. Arkadaş
    Yayınlarınız benim mesleki alanına girmektedir
    yayınlanan yazıları email olarak bana gönderebilirseniz memnun olurum
    Teşekkür ederim

    Mehmet KİTAPÇI
    Sosyal Hizmet uzmanı

  4. Fatoş hanım Selamlar Saygılar kucak dolusu Türkiye’den Sevgiler.
    yahoo gruptan sizin yazı ve düşünceleriniz takip etmeye çalışıyorum.
    Pozitif bakış açısı ve uzun yaşam benim ilgimi çekti.
    Sizi teşvik etmek için size olan ilgimi göstermek istedim.
    Sağlıklı mutlu ve Enerji dolu bir yaşam dilerim.
    Esenlikler.

  5. tesadüfen bu siteye girdim.
    beni aydınlatırsanız seinirim.
    istanbulada özel bir kolejde hocayım.
    iletişim ve hi. derslerine giriyorum.
    anladığım kadarıyla iyi şeyler yapıyorsunuz.
    başarılar dilerim

  6. Sevgilli Fatoş,
    Gruptan aldığım mesajlar dışında ilk kez bloğunuza giriyorum.Bugün ne yazık ki hala evdeyim.Dizimle ilgili prob. nedeniyle ilaç aldım, ağrının geçmesini bekliyorum ki tabip odamızın yürüyüşüne katılabileyim.Vakti değerlendireyim derken tesadüfen sizin bloğunuza girdim..Kutluyorum, sizi çok iyi anlıyorum, kendime yakın buldum (sizin enerji benden biraz fazla, hafif kıskandım..!)

    Yolunuza ayni enerjiyle devam etmeniz dileğimi iletmek istedim..Sevgiler, saygılar..

  7. Blogunuzda çok yararlı bilgiler paylaşıyorsunuz, üstelik bilimsel verilere dayandırıyorsunuz, elinize sağlık çok teşekkürler, ilgiyle takip ediyorum.

  8. Merhabalar fatoş hanım ALLAH razı olsun sizden uzun zamandır sizin bilgilerinizi severek takip ediyorum fırsat buldukca kaleminize yüreğinize sağlık başarılar dilerim size kalın sağlıcaklan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *