Susam Sokağı ve Otizmli Çocuk

Otizmli Julia oldukça çekingen ve Büyük Kuşun elini sıkarken fazlasiyla tedirgin.. Ancak Julia seyircilere bu durumu anlatıyor ve şov devam ediyor..

Çakma Arkadaşlıklar

Günde iki saatini sosyal medyada harcayan bir kimsenin yalnız ve depresif hissetme olasılığı, daha az sosyal medya kullanan bir kimseye göre iki kat fazla! Sosyal medyayı önemli sanıyoruz oysa sosyal izolasyon yaşıyoruz.

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Yetkili olmak mı? Değerli olmak mı?

Yetki mi? Değer mi? diye sorsalar.. Kimsenin değer vermediği bir yetkili olacağıma, yetkisiz ama değerli bir insan olmayı yeğlediğimi söylerdim. Onur, itibar, haysiyet denen şeyler vardır ve bu gibi üstün özellikler her daim yetki denen şeyin önüne geçer. Değer gönül işidir.. Yetkiye gelince.. O olsa da olur olmasa da.

Kıyıya Vuran İnsanlık

Değişik ülkelerden sefere çıkmış yüz binlerce mülteciye kolaylıklar diliyorum. Umarım en kısa zamanda “evim” diyebilecekleri birer yurt bulurlar.