Mucizevi Pırıltılar

 

Mucizevi pırıltılar bir nevi büyülü anlardır. Peki mucizevi anlar nelerdir? Bu soruya “başarılı anlar” diyorsanız bu yazıyı okumayı bırakın!

Çünkü hayatlarımız başarıya endeksli ve hemen herşeyi başarılı/başarısız ya da kazançlı/kazançsız şeklinde görüyoruz. Oysa öyle büyülü anlar oluyor ki bunun farkına bile varamıyoruz. Örneğin bir parkta yürürken havanın yüzümüzde bıraktığı esinti, yaprakların hışırtıları, yerin rengi, ortamın kokusu, güneşin parlayışı hep büyülü anlardandır.. Veya bir arkadaşla oturup konuşurken insanın ruhuna ilaç gibi gelen  bir tavsiye.. Hani iki söz bir büyü yerine geçer derler ya.. İşte öylesine ruha temas eden büyülü an olabilir. İnsanın kendisini ortama ve etrafta olanlara açması ve hissetmesidir mucize!

Büyülü bir an yaşamak için insanın ille de maddi bir gelir elde etmesi gerekmez. Mucizevi pırıltılar çok çabuk gelip gidebilir.. Anı yaşayanlar bunu bilirler ve büyüyü yakalarlar.. Oysa anı yaşamayanlar hep bir beklenti içindediler! Hayat aslında her an yakalanabilecek mucizevi pırıltılarla doludur, görmek için bakmak gerekir..