İlk Barre Dersi

Barre; pilates, yoga ve bale hareketlerinden ibaret olduğu için düzenli yapıldığında vücuda şekil veriyor, kasları güçlendiriyor, şekillendiriyor.

Terör ve Korku ile Yaşamak

Hayat inişli çıkışlı.. Hayat sorun dolu. Hayat terör korkusu ile dolu.. Hayatta kaygılar var, öfkeler var, elem ve keder var.. Ama yaşayan ölüler haline gelmemek için korkuya “dur” demek zorundayız.

Sudaki Sihir

Su Zayıflatır!

Su kendi başına bir sihir gibidir ama yağ yakan bir özelliğe sahip değildir. Buna karşın su içerek kilo verilebilir çünkü vücutta oluşan fazlalıkları atmaya yardımcı olur. Daha fazla su içmek, daha çabuk kilo vermek anlamındadır. Yemeklerden önce su içmek, çok yemek yemeyi önler ve metabolizmayı hızlandırır. Şekerli içecekler yerine su tercih etmek de karın ve bel bölgesindeki yağları eritir.

Yavaş, Düz ve Sade Bir Hayat

Sosyal medyadan uzaklaş, parklara, piknik alanlarına, ormanlara, plajlara, çay bahçelerine, manzaraya gel yaklaş! Sanal arkadaşların peşinden koşmak yerine, gerçek olanları elde tutmaya çalış! Biliyoruz ki sanal arkadaşlar bugün var yarın yok. Oysa gerçek dostlar yıldızlar gibidir, görünmediklerinde bile oradadırlar.