Zamane Sütçüleri

Sütçü ne satar? Tabi ki süt.. İnek sütü satar.. Ama biz bu yazımızda insan sütü satışlarından bahsedeceğiz. Yanlış duymadınız, zamane sütçüleri, insan sütü satıyor…

Biyolojik araştırma şirketlerinin birinin web sayfasında gezinirken, “Çeşitlerimiz içinde İnsan Sütü, Plevral Sıvı, İdrar, İnsan Menisi ve Benzeri Vücut Sıvıları Bulunmaktadır! İndirimli Fiatlarımız Mevcuttur..  şeklinde bir ilan göreceğimi sandım! Böyle bir ilan görmedim ama ürünlere ait detaylı bilgi ve fiyat listesiyle karşılaşınca ne tür ürünlerin piyasası olabileceğini düşünüp, girişimci ve atılımcı Türk genç işadamlarına bir fikir verir gayesiyle yazmaya koyuldum.

Bence insan böbreği mafyası salya sümük satsa daha kolay, risksiz ve kazançlı bir iş yaparken hayır da işlemiş olur. Bakın ABD’de ne tür insan sıvıları piyasa buluyor ve fiyatları nasıl değişiyor..

Ürüne ait bilgi:

Ürün adı: İnsan Sütü

Özellik: Hiçbir prosesten geçmemiş kadın sütü

İhtiva ettikleri: Katkı maddesiz

Kaynak: İnsan

Depolama özellikleri: -200C

50ml   275 Dolar

150ml 400 Dolar

Ürüne ait bilgi:

Ürün adı: İnsan menisi

Özellik: Dondurulmuş, proses edilmemiş erkek sıvısı

10ml 335 Dolar

25mil 450 Dolar

Ürüne ait bilgi:

Ürün adı: İnsan Plevral Sıvısı (göğüszarı sıvısı)

Özellik: Hiçbir prosesten geçmemiş kadın sıvısı

İhtiva ettikleri: Katkı maddesiz

Kaynak: İnsan

Depolama özellikleri: -200C

100ml 250 Dolar

500ml 425 Dolar

Ayrıca ‘tükürük’ deyip geçmeyin!! Dondurulmamış 3-80 yaş grubuna ait tükürüğün 50 mililitrelik boyu 275 Dolardan alıcı buluyormuş. Bunları okurken balgam kaça gidiyordur diye düşünmeden edemedim. Örneğin sigara içen insan balgamıyla içmeyenin balgamı arasında fiyat farkı nedir acaba? 

İnsan sıvıları içinde en ucuzu normal insan sidiği; 50 ml’si 75 Dolar. Normal sidik.. Peki anormal sidik nasıldır acaba? Anormal insan sidiği -alıcı bulamadığından olsa gerek- listelenmemiş!!

Sütçüler de zamane sütçüleri olmuş.. Ben de satılabilen tek insan sıvısı kan sanırdım..

kan sidik isemik