Uçak Modu

Gün boyunca daha verimli olmak istiyorsanız uçak moduna bir şans verin!

Kış ve Kar

Kar ve kış iyidir. İnsanı yavaşlatır, sakinleştirir ve gelecek bahara hazırlar. Nasıl ki ağaçlar yapraklarını dökerek bahara hazırlanıyorsa, kimi hayvanlar kış uykusuna yatıyorsa insanlar da uyuşukluk sonrasındaki mevsime hazırlanmış olurlar.

21 Aralık

21 Aralık uzaysal kış olarak da bilinir çünkü hava durumu açısından bakıldığında yani meteorolojik kış 1 Aralıkta başlar.

Hayatın Yol Haritası

Bazı insanlar haritada gösterilen yoldan gider, bazıları kestirmeden gitmeye çalışır, bazıları haritaya bakar ama başka yollardan gitmeyi dener. Hayat yol haritasında da durum böyledir.. Ortada gidilecek yol vardır ama oraya nasıl ulaşılacağı kişinin seçimidir.

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Sosyal Medya ve Tahmin Analitikleri

Sosyal medya öyle bir yer ki zaman geçirip eğleniyoruz, yazıp ciziyoruz, görseller ve her çeşit düşünce paylaşıyoruz. toplanan bilgiler tahmin analizleriyle geleceğin resmini çiziyor.

Dijital Detoks

Aileyle birlikte olmak yerine telefonda vakit harciyorsanız ya da bilgisayar başında sosyal medyanın birinden çıkıp diğerine girerken uykudan fedakarlık ediyorsanız, ofıste kimse görmeden bir mesaj daha atabilmek için fırsat arıyorsanız demektir ki dijital detoks yapma vakti geldi!