Fotoğraf Albümleri

O gerçek makinalar geri dönmekte, değil mi? Yoksa nostaljide mi kaldı hepsi? Sadece akıllı telefonlara mı mahkum foto albümleri?

Uçak Modu

Gün boyunca daha verimli olmak istiyorsanız uçak moduna bir şans verin!

İran Hatırası

İran’da yoğun bir kültür var. Derin bir tarih var. İlginç bir “birlik” ruhu var. İran mutfağı diye bir olgu var.. Tarhanaya katılan “kuru limon” da çorbaya biraz İran katmak bence..

Dünyada Terör

Canlı bombaların her an her yerde bulunma ihtimalinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Dünyada yaşanan aktif terörizm tırmandıkça tırmanıyor ve saldırılar tek bir bölgeye değil aslında, tüm insanlığa yapılıyor.

Her Yerde Drone Var

Drone’lar ve kişilerin mahremiyetine ilişkin yasalar henüz Amerika’da bile yok.

İki yaşında çevreci

Sorularımı sadece dinleyen bu minik tatlı çocuk gülümsemeye devam etti.. Annesi “O bugün parktaki çöpleri temizlemeyi düşünüyor.. O bir çevreci bugün..” dedi..

Haber, uçak ve finans şirketleri susturuldu!

Wall Street Journal, United Airlines ve New York Stock Exchange (borsa) hep birlikte sustular. Bunlardan biri haber, diğeri uçak ve öteki ise finans şirketidir. Neden susturuldular? Kimler susturdu?

Ebola Var mı?

İlgi arsızı, rating düşkünü, sorumsuz medya her yerde!!

Ebola Virüsü

Ebola Afrika’dan çıkarak, global bir sorun haline gelecek olursa, o zaman Birleşmiş Milletler, NATO, Afrika Birliği, Avrupa Birliği ve diğer birlikler ancak o zaman harekete geçerler.