Seks Robotu

Almanya’da ilk seks robotu genelevi açıldı bile ama bizim söylemek istediğimiz başka birşey..

Çok yakın gelecekte robotlar

Robotlar onlarca yıldır yaşantımızda.. Bu yeni birşey değil.. Yeni olan şey ise robotların hergün daha çok konuda daha hızla elimizdeki işleri almaları ve insanmış gibi davranmaları.. Yakin gelecekte robotların yapabilecege işlere bir göz atın derim..

Robotların Yükselişi

Robotların yükselişi nedeniyle işi elinden alınan insanlara kayıtsız şartsız aylık gelir verilmesi kanunlaştırılmaya çalışılıyor.

Yapay Zeka Şarkı Söylüyor

Yapay zeka öncelikle şarkı veritabanlarını inceleyerek işe başlıyor. Sonra belirli bir müzik stilini takip ediyor. Ve bu dalda birçok şarkı dinliyor, kıyaslamalar yapıyor. Sonuçta kendisi bir şarkı oluşturabilecek seviyeye geliyor.

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Terminator Robotlar Kime Karşı?

Kendi kendine karar veren robotların savaş silahları olarak kullanılmalarından önce düşünülmesi gereken politik, legal, ahlaki ve etik yanları da var.

Yapay Zekalı Robotlar Aşırı Zeki!

Askeri ve ekonomik amaçlarla dizayn edilen bu tür sistemlerin büyük titizlikle inşa edilmeleri gerekir ki insanlığı zarar vermesinler. Amaç insanlığı ortadan kaldırmak değilse tabi..