Makarna İçin Bolonez Sosu

Gençler de yemek yapmayı öğrensin. Bu işe sahanda yumurta ile başlamak ardından tarifler dağarcığına makarna eklemek uygun olabilir. Belki de en çok sevilen makarna sosu kırmızı olandır. Domates soslu makarna. Ve biz burada İtalyan usulü Bolonez Makarna Sosunun tarifini veriyoruz. İştahla yapmanız ve paylaşarak yemeniz dileğiyle.

Antep Maraş.. İçli Köfte Atölyesine Gel Yanaş..

Kaliforniya’da yaşayan Ani Hanım, Antep Maraş karışımı marifetli bir aşçı! Eli hangi yemeğe, kebaba, böreğe, çöreğe ya da baklavaya değse, lezzet aşılıyor. Bir ara hangi yemeklerin kendisinin spesialitesi olduğunu sordum.. Başladı saymaya.. Cevizli kurabiye, baklava, börek, çörek, lahmacun, tabuli, humus, etli bulgurlu balcan dolması (patlıcan dolması), köfte çeşitleri, içli, acılı, Adana, beyti.. Siz koyun köftenin adını, Ani doldursun içine tadını..

Migren ve Boyalı Gıda Maddeleri

Gıda boyları meyveli bonbon şekerleri, dondurma, patates cipsi ve gazlı içeceklerde bulunur. Sadece boş kalorilli yiyeceklerde değil aynı zamanda hazır turşu, çedar peynir, hazır makarna, krakarler, reçeller, salça, limonata, spor içecekleri, ve hazır doğum günü keklerinde bulunur.