Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Konuş Benimle!

Yeni jenerasyonlar güncelin içinde yaşıyorlar. Başını kaldırmadan! Herşeyi her an online ortama aktarmak çabasındalar. Herşey fotoğraflanmalı ve Instagram ortamında paylaşılmalı! Gençler telefonla olayı dokümanlaştırmazlarsa yaşanmış saymıyorlar o anı!

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

Y Kuşağı

İşletme sahipleri: Y kuşağı sık sık iş değiştirmek istemeyebilir eğer işletmenizde iş ve sosyal güvenlik sağlanıyorsa. Fakat işi sevmezlerse, anneleri ve babaları gibi, dişlerini sıkıp o işyerinde kalmıyorlar.

Zaman Değişti! Önce Sağlık..

Zaman değişti. Eskiden abur cubur yemek normalmiş belki de… Önlenebilir kronik hastalıkların tavan yaptığı günümüzde insanlar artık “önce sağlık” diyor!

Hepimiz Nesil G’yiz

Nesiller için kesin doğum yılları verilmemesi tavsiye ediliyor çünkü nesil değişimi üç ile beş yıllık bir süreyi kapsıyor