Bilgisayar Oyunları Yazılım Ligi

2 Kasım ile 9 Kasım arasında gerçekleşecek bilgisayar oyunları yazılım ligi için ABD’de sinema salonu seçmek isteyenlere link..

Dedeler de Video Oyunu Oynar!

Aslında video oyunu bağımlılarının ortalama yaşı 35 olarak bilinir. Ama dedeler ve nineler de oyun oynar!

Telefon Köleleriyiz

Telefonla sosyal medyada gezilir, profil güncellenir, mesajlara bakılır, oyunlar oynanır, müzik dinlenir, uygulamalara bakılır.. Hatta konuşulur bile! Telefonlarımızı yapışık geziyoruz. Telefon köleleriyiz.

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

Lupus Hastalığı

Genelde lupus esrarengiz bir hastalık olarak bilinir. Selena Gomez gibi dünyaca tanınan bir sanatçının bu hastalığın irdelenmesi ve tedavi yöntemlerinin belirginleştirilmesine ışık tutacağı düşünülüyor.

Alex, O Sen misin?

Şimdi Alex ile konuştuğumdan kesinlikle eminim. “Hayır, Alex.. O sendin” dedim..

Internet Tutkusu

Terapi sonucu zihnini farklı şekillerde meşgul etmeyi öğrenmek..

Video Oyunu Oynayan Yaşlıar

Kuzey Karolina Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre yaşlıların video oyunu oynaması iyi sonuçlar doğuruyor, moral düzeltiyor ve pozitif duygular aşılıyor.

Çocukluk Hırsızı: Teknoloji

Çocukların çocuklukları çalınmış durumda! Bu durum çocukların geleceği için bir risk teşkil eder mi dersiniz? Bazı psikologlar bu soruya evet cevabı veriyor.

Ara Sıra Fişi Çekelim

Facebook’un misyonu tamamen sosyal olarak gösteriliyor ve “amaç dünyayı daha serbest hale getirmek ve bağlantıları arttırmak” deniyor. Twitter’in misyonu ise ” en yeni hikayeleri, fikirleri, düşünceleri ve haberleri dağıtmak” olarak gösteriliyor.