Canın Sıkıldığı O Yer

Hepimiz insanız ve gün gelir can sıkılır. Etrafta dayanacak bir gerçek ve yakın bir insan varsa ne mutlu size.

Kalite ve Kalitesizlik

İnsan ilişkileri de hayat gibidir.. İnişli çıkışlıdır. Bazen çatışmalar yaşanır.. Örneğin aile içinde sürtüşmeler gibi, yakın arkadaşla takışmak gibi, iş arkadaşıyla tartışmak gibi veya markette suratı asık çalışanla ağız dalaşı yapmak gibi..

Gerçek Güzellik

Güzellik soyut bir kavramdır. Kimine göre dış görünüşle ilgilidir, kimine göre yürekle.. Eğer siz de gerçek güzelliğin yürekten geldiğine inanıyorsanız, slogan niteliğindeki bu yazımızı okuyun. Ve unutmayın ki gerçek güzellik kıyas götürmez! Umarım günlük düşünce gıdanıza takviye yapabilmişizdir. Gerçek güzeller ve güzellikler doldursun hayatınızı!

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Arkadaşlık ve Sağlık

Stresten arınmak için arkadaşla yürüyüşlere çıkılabilir ki bu sağlıklı bir aktivitedir. Arkadaşla ortak ilgi alanı geliştirilebilir ki bu da sağlıkla ilgilidir çünkü stresten arınma sağlar. Arkadaşla kitaplar okunabilir, filmler izlenebilir ki bunlar da beyin jimnastiğine yardımcı olur.