Lübnan

Tıpkı bizler gibi Lübnanlılar da.. Bizler gibi candan ve misafirperver insanlar.. Herşeye rağmen hayata bağlı ve çılgın tipler hepsi.. Tavla oynayışları bile bize benziyor..

Yeni iPhone 1000 dolar!

Yeni iPhone için sıraya girecek misiniz? Bir telephone neredeyse 1000 dolar vermeye hazır mısınız?

Annelere Günlük Tavsiyeler

Yaşamı kolaylaştıracak günlük tavsiyeler veriyorum. Bunların bazıları kişisel tecrüblerden bazıları da etraftan öğrendiklerimden oluşan tatlı tavsiyelerdir.. Umarım işinize yarar..

Pahalıya Mal Olan Dersler

Kötü geçen günler insanı korkak ve ödlek hale getirir, cesaretini kırar, hayal kırıklığı yaşatır ama sonunda hayat dersi çıkarmaya yarar

Hijyen

Sonuçta insanız, kan, pıhtı ve dokulardan ibaretiz. Biraz bakım göstermediğimizde kokarız, kokuşuruz. Ve hem kendimize hem de etrafa sağlık tehdidi oluştururuz. Sürekli ve sıkça elleri sabunlu su ile yıkamak, yüzü, bedeni, ağız ve dişleri temiz tutmak gerekir. Lütfen hijyen konusuna dikkat edin.

Robot Aşçılar

Mutfak ile ilgili lüks dükkanlar 2018 itibariyle robot aşçılar da satacak..

Değer Nedir?

Bir insanın değeri zekasıyla, becerisiyle, görüntüsüyle veya neler başardığıyla ilgili değildir. Bir insanın değeri nedir öyleyse?

Mavi Göz Hayranıyız

ABD’de bir medikal grup göz rengini değiştirmeyi başardığını iddia ediyor. Lazer teknolojisiyle kahverengi göz rengini maviye dönüştürebildiklerini söylüyorlar.

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Serra Yılmaz Ne Demiş?

Bourdain kimlerle konuşacağını, seçimini nasıl yapacağını iyi bilen bir program yapımcısıdır. Ne soru sorarsa nasıl cevap alacağını bilen, gereksiz konuşmalara girmeyen, usta ve kurnaz bir yapımcıdır. İstanbul’da da kimlerle sohbet edeceğini ona göre seçmiş.

Statüko Belirleyen Semboller

Herkes zenginin yanında olmak ister. Anadolu’da köylere kasabalara giden siyasetçiler seçimlerde oy isterken en iyi giysilerini giyer, en pahalı arabalara biner, eşleri en marka çantalarını takar omuzlarına, en parlak mücevherlerini gösterirler.. Neden? Çünkü halk onlara bakar, oy vermeye karar verir. Neden? Çünkü onlar gibi zengin olmak istemektedirler. Oy verdiklerinde onlar gibi olma güdüsü vardır içlerinde. Onlar gibi gösterişli bir yaşama hevesle oy verirler..