Aşırı Facebook Kullanımı ve Aldatma

Araştırma sonuçları henüz yeni ilişkilerde Facebook’un bir tehdit olabileceğini ortaya çıkarmış oluyor. Üç yıldan eski ilişkilerde Facebook’un belirgin bir tehdit unusuru oluşturmadığı gözlemlendi.

Sosyal Medya, Belalım

Facebook, LinkedIn, MySpace, Twitter, YouTube, Flickr, WordPress, Blogger, Typepad, LiveJournal, Wikipedia, Wetpaint, Wikidot, Second Life, Del.icio.us, Digg, Reddit, Lulu

Facebook Depresyonu İyileştirir mi?

Araştırmacıların halihazırda bildiği şey, “hatırlamaya ve hatırlatmaya ait terapilarin” yaşlılarda hafizayı koruma yöntemi olarak kullanıldığı.

İlişkilerin Sürdürülebilirliği

Sevgililer Günü yaklaşırken ilişkilerin sürdürülebilirliğine ait bilimsel bir çalışmanın sonucunun paylaştım. Umarım ilişkinize ayna tutar.

Sevgi Hormonu Oksitosin

Sanal annelerden oluşan İnternet ağları gün geçtikçe büyüyor. ABD’de çocuklu kadınların yüzde 14ü ebeveynlik hakkında blog yazıyor ve tavsiyelerde bulunuyor. ABD’de neredeyse 4 milyon blogcu anne bulunuyor.

Popüler Pinterest

Hastane yetkilileri, Pinterest’te anne adaylarına sağlıklı gebelik, emzirme, okunacak kitaplar, takip edilecek siteler vs. gibi yararlı bilgileri vereceklerini söylüyor.