Artık Yemek

Buzdolabındaki artık yemeklerden açık pide yapacağım.

Vanilyalı Chia Puding

Bütün bu yiyecekleri evde yapmak mümkün çünkü dışarıda hem pişmemiş yemek yiyorsun hem de gereğinden fazla ücret talep ediyorlar. Düşünelim bir kere.. Meyve suyu sıkmakta ne var? Pilav yaparak üzerine birkaç parça çiğ malzeme koymakta ne var? Deniz yosunu salatası yapmak, puding yapmak zor mu? Hiç değil!

Chia Tohumu

Kolay bir tarif:
Yoğurdun içine biraz bal, biraz taze meyve (çilek ve kivi iyi gider) ve bir miktar da chia tohumu koyarak yemeyi deneyin..

Zerdeçallı Süt

Soğuk, sıcak veya ılık.. Ballı veya balsız.. Pekmezli veya pekmezsiz.. Yemeklerden önce, yemek sırasında veya yemekten sonra.. Zerdeçallı süt çok sağlıklı ve lezzetli bir içecektir.

Cheesecake Parfe

Tembel yaz günleri için enerji patlaması oluşturacak bu kolay tatlıyı pişirmek gerekmiyor. Hazırlaması kolay, tadı nefis, malzemeler sağlıklı.. Tüm aileyi ve arkadaşları memnun edecek enfes bir cheesecake parfe!

Evde Nutella Nasıl Yapılır

Bazı yiyecekler evde yapıldığında daha lezzetli olur. Daha az işlemden geçmiş malzeme kullanılacağı için daha sağlıklı olur. Evde Nutella nasıl yapılır?

Mantarlı Mercimek Salatası

Artan salata buzdolabında saklanabilir. Ertesi gün daha da lezzetli olacaktır çünkü buzdolabında bekleme sürecinde, tüm tatlar birbirine geçer.

Grip ve Hamileler

Kış aylarında ve grip sezonunda en çok önerilen yiyeceklerden biri de çorbadır.