Gerçek Ötesi

Gerçek ötesi dediğimiz şey sadece politika için geçerli değil! Artık öyle bir çağdayız ki, kim en önce konuşursa ve en yüksek sesle bağırırsa onun sözleri en-doğru olarak algılanıyor.

Kahvaltının Önemi

Bezelye, nothut, fasulye ve diğer bakliyat dendiğinde benim aklıma yemek gelirdi eskiden, kahvaltı değil! Ama bu düşünceyi değiştireli epeyce oldu! Siz de değiştirin!

Barış İçin Empati Gerek

Öyle görünüyor ki, dünya genelinde farklı ideolojilere ve azınlıklara gereken empatiyi göstermekten yoksunuz.. Bu olumsuzluk değişemez mi? Belki de olaya yeniden bakmak gerek, belki de barış dolu bir dünyadan çok da uzak değiliz. Belki tek ihtiyacımız olan şey empati!

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Dikkat! Bilgi Eksikliği Var..

Genel bilgi sadece akademik ortamda değil; aşk ve sevda yaşamında, network yaparken, iş mülakatlarında, toplum önünde konuşurken, pazarlama ve satış yaparken de işe yarar.

Bilginin Nereden Geldiği Önemlidir

Yanlışa tepki verilmesi gerekir ama bunun kadar önemli olan bir başka şey de yanlışı düzeltmek için bir yol haritasına olan gereksinimdir.

Doktorlar Ne İster?

En yeni anketlerden birinin sonucuna göre Türk doktorlarının yüzde 43.4’ü mutsuz olduğunu belirtmiş. Türk doktorları mesleki bağımsızlıklarının olmayışından, hor görülmekten, güvencesiz iş ve gelirden şikayetçi.