Hiç Saygım Kalmadı

Bazan olur önceleri pek göremediğimiz davranışlar su yüzüne çıkar. Kişinin gerçek kimliğini görebilmek için zaman gerekir elbet… İşte o an.. Maskelerin düşüp, gerçek kimliğin ortaya çıktığı an saygı bitiverir..

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Dedikodu Yapma!

Dedikodu ile ilgi yazacaklarım kısa ve öz. Söyleyeceğim şey, “Sen oradaki! Sus!! Dedikodu yapma!”.

Düş ve Kabus

Üreticiler biz insanlar için mallarını üretip satmaya devam ede dursun, içimizi baştan başa fetheden iki şey vardır aslında..

Dijital Hijyen

Dijital hijyen de vardır.. Online aktivitelerimizde yapageldiğimiz alışkanlıklar vardır.. Kışkırtmalar, provokasyonlar, trollce davranışlarla karşılaşabiliriz.. Online ayakizimiz günün sonunda ya verim sağlar ya da verimi düşürür..

Pembe Yalanlar

Eşiniz saçını kestirmiş ve siz laf olsun diye beğendiğinizi söylüyorsunuz. Ya da hiç içinizden gelmediği halde sabah öpüşerek ayırlıyorsunuz. Çok kızgın olduğunuz halde dişlerinizi sıkarak karınızı sevdiğinizi söylüyorsunuz. Hiç mi yapmadınız?

Sadakatsizlik, Yalan ve Hırsızlık

Yalancılar, aldatanlar ve hırsızlar bozulmuş, yozlaşmış insanlardır. Bu kötü özellikler zamanla alışkanlık yapar ve yalan, dolan, uydurmaca, kandırmaca, sahtekarlık normalleşir; dolayısıyla toplum dejenere olur.

Yalancılar Deşifre Edildi

Kadınların en büyük yalani kıyafet için harcadıkları parayı yaklaşık yüzde 26 oranında düşük göstermeleri.