Hayat Belirsizliklerden İbarettir

Belirsizlik can sıkıcıdır. Biz buna hayat diyoruz! Hayat belirsizlikten ibarettir. Yazıda anlatılan yöntemler belki içinde bulunduğumuz yaşantıyı değiştirmez ama farklı bir perspektif sunarak rahatlatır.

Keşkeler

İnsanların iyi yönünü, dünyanın güzel halini, deneyimlerin doyuruculuğunu, hayat derslerinin yüceliğini, sahip olduklarının mükemmeliğini düşün. Sahip olduklarını çok sev. Sahip olmadıklarını unut. Zamanını güzelliklerin tadını çıkararak geçir, sana ait olmayanları bekleyerek değil! Ve evet yine bir klişe! Küçük şeylerden haz al, mutlu ol.

Mutluluk Listesi (Sen de ekle!)

Mutluluk listesi çok mu klişe geldi.. Sadece beylik sözlerden mi ibaret.. Kendi listeni kendin yap.. Mutluluk listesini uzat, ekle, çıkart!

Anneler Günü Öpücüğü

Anneler günü yüzlerce yıl önce İngiltere’de ortaya çıkmış. Zengin ve soylular için hizmetçi olarak çalışan insanların, her Pazar evlerine giderek annelerini görmelerine ve aile yemeği yemelerine izin verilirmiş. Bu nedenle pazarları “annenin Pazar günü” olarak adlandırılırmış. Endüstri devriminden sonra böylesi Pazar günlerinin de sonu gelmiş ve insanlara annenin Pazar günü olabilecek tek bir gün verilmiş.. Adı Anneler Günü olmuş..

Seçimler.. Seçimlerimiz..

Kalp krizi geçirmiş kişilere hekimlerin verebileceği en iyi tavsiye bağışlamayı öğrenmeleridir. Bağışlayıcı olmak ve öfkeyi azaltmak sağlık için doğru seçimlerdir.

Mutluluk İçin 12 Şey

Biri size “Mutluluk için ne gerekir?” derse, bu 12 maddeyi anlatın. Paylaştıkça, mutluluk büyüsün.