Her Kafadan 21 Aralık


Herkes 21 Aralık dedi, her kafadan bir ses çıktı ama kimse sorulu, cevaplı, örnekli ‘FüzyonBlog usulü’ 21 Aralık demedi!

Soru: 21 Aralıkta dünyanın sonu mu geliyor? Başka bir deyişle, 2012 yılı bitmeden dünyamızın karşı karşıya bulunduğu bir tehlike söz konusu mu?

Cevap: NASA’dan prestijli bilimcilerin duyurduklarına göre yok öyle bir şey! Dünyamız 4 milyar yıldır dönüyor ve 21 Aralık ötesinde de dönmeye devam edecek! (“Allah bilir” diyenlere gönülden katılıyorum ama devam ediyorum!!)

Soru: 2012’de dünyanın sonunun geleceğine dair tahminlerin menşei nedir?

Cevap: 2003 yılında Nibiru isimli gezegenin dünyaya çarpacağına dair endişeleri hatırlayanlarınız vardır. Nibiru o zaman çarpmadı, ama çarpma tarihi ertelendi! Şimdi 2012’de çarpabileceği sözleri dolanıyor. Dillerde Maya Medeniyeti dolaşırken, Nibiru da eklenince olay ‘Maya Kıyameti’ halini aldı, hepsi bu!

Soru: Nibiru dünyaya yaklaşıyor mu?

Cevap: NASA bilimcilerine göre Nibiru, Planet X ve Eris gibi gezegenlerin (ya da cüce gezegenlerin) dünyaya yaklaştığı ve çarpacağı uydurmacası, tam manasıyla uydurma! Hem de büyük uydurma! Bu arada uydurmacaların boyutuna ait bir olayı anlatmadan geçemeyeceğim.. Bakın insanlar nelere inanıyor ve kulaktan kulağa dolaşan sözler toplumları nasıl etkiliyor: Adana’da öğretmenlik yapan bir Amerikalı genç kadın şöyle diyor: “Adanalı kadınlar, burnu ve arkası açık topuklu ayakkabı giymiyorlar; bana da giymememi tavsiye ettiler. Bu tavsiyenin gerisindeki inanca göre Adana’da açık ayakkabı giyenlerin ayağını sokan yılan türü bir hayavan yaşıyormuş!”  Allah aşkına bu saçmalıklara 66 aylık çocuklar dahi inanmaz, ama bazı kadınların böyle gülünç bir uydurmacaya inandıkları ortada! Amerikalı öğretmen ayakkabı masalına inanmasa da hayretlerini dile getirmeden duramadı!

Soru: 23 Aralık-25 Aralık tarihlerinde dünya zifiri karanlık olacak ?

Cevap: NASA’ya göre bu sorunun cevabı “kesinlikle hayır!” Güneşin doğmayacağı, her yerin kararacağı safsatasının bir Japon Prensesi tarafından uydurulduğu söyleniyor. Presese göre dünya üç gün üç gece karnlıkta kalacakmış! Belki de prenses üç gün üç gece deliler gibi eğlenmek istiyordu, karanlıkta eğlenmek belki daha çekici geldi! Bence 21 Aralıkta, gündüz ya da gece fark etmez, Gangnam Style eğlenmek fazla kalorileri yakmak adına işe yarayabilir!

NASA’nın dediklerini tekrarlayalım: 21 Aralık ya da 23 Aralık dünyanın sonu değil, gezegenler bir çizgi üzerinde sıralanmayacak, yerçekimi de değişmeyecek!

Bir soru daha soralım, cevabı sizlere bırakalım:

Mayalar kendi medeniyetlerinin çöküşünü tahmin edemediler, dünyanın sonunu nasıl tahmin etmiş olabilirler? Burada anlatılanlara rağmen, Aralık sonunda olacakları düşünüp paranoya yaşayanlarınız varsa ve hazırlık yapmak rahatlık verecekse; pilli el lambalarını yakında bundurmanın, aileye bir iki gün yetecek kadar, ekmek, kraker ve şişe suyu depolamanın hiçbir zararı olmaz.

Her kafadan 21 Aralık çıktı ama FüzyonBlog gibi tavsiyede bulunan olmadı! 21 Aralık en uzun gece olduğuna göre sevdiklerinizle gün batımını seyretmeyi planlayın! 21 Aralık itibariyle evrenin yeni bir düzen alacağı, farklı bir düzleme geçeceği tekrarlanıyor! Kim bilir, belki enfes bir gün batımıyla farklı bir düzleme atlamak, spiritüel transformasyondan bile geçmek mümkün olur! Kimin spiritüel transformasyona ihtiyacı yok ki?

 

One thought on “Her Kafadan 21 Aralık”

  1. 21 Aralık 2012 den sonra dünyada ve üzerindeki mevcydatta değişimler olacağına inanıyorum. Neden derseniz?
    1. Kuran’i Kerim, İbrahim Suresi 48. Ayette “Bu yer başka yere, gökler de başka göklerle değişecektir” diyor.
    2. Kuran’i Kerim : Bu arza iyi kullarım varis olacaktır. diyor.
    3. Bilgi Kitabı Dünyanın Üçüncü boyuttan Beşinci Boyuta geçeceğini söylüyor.
    4. Özüne ulaşan ve Atlanta Ra Medeniyetinde yaşamış olduğunun farkına varan Axoy Ra Matu (Cenap BAŞMAN) 21 Aralık 2012 için, İnsan Bilincinde değişimler olacağını, Şeytani liğin son bulacağını, belirtmektedir.
    5. Dünyanın Samanyolu Galaksisinin merkezinde bulunan Kara deliğin yakınından geçeceği belirtiliyor.
    NASA Bazı şeyleri açıklamiyor.
    Saygılarımla.

Comments are closed.