Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

Narsist, Özsever, Narsisist Hepsi Aynı!

Gün gelip bir yazıda özsever ya da narsisist ya da narsist kelimeleri görürseniz bilin ki megaloman bir kimseden bahsediliyor… Büyüklük kuruntusuna kapılmış insandan bahsediliyor yani.. Hepsi aynı!

Haber ve Habercilik

Yansız haberi nereden alacağız? Haberler ve habercilik sokaktaki insana mı kalacak? Her birimiz gönüllü muhabir mi olacağız? Bu işin okulu, okulda yetişmek, tecrübe, etik vs. nerede kalacak?

Köpekbalığı Saldırısı

İstatistiklere bakıldığında dünyada yılda toplam 50 vaka görülür.. Biz o 50 rakamında kaldık. Artık köpekbalıkları iklim değişikliği nedeniyle yer değiştirmekte ve bu yolculukta acıkarak buldukları kıyılarda ava çıkmaktalar. Ve yılda yaklaşık 75 köpek balığının dünyanın değişik bölgelerinde atak yaptığı biliniyor.

Halk Sağlığı Nedir?

Sağlık sorunlarını en baştan engellemek, tedavi etmekten daha az zahmetlidir ve daha az masraflıdır.

Küresel Elit

Küresel elite ait bu istatistiği duyduktan sonra insanlığa inancınızı kaybetmemeniz dileğiyle!

Sosyal Medya ve Tahmin Analitikleri

Sosyal medya öyle bir yer ki zaman geçirip eğleniyoruz, yazıp ciziyoruz, görseller ve her çeşit düşünce paylaşıyoruz. toplanan bilgiler tahmin analizleriyle geleceğin resmini çiziyor.