Plastik Kullanımını Azaltmak

Hepimiz “kullan at” tarzı toplumlarda yaşıyoruz çünkü bizi böyle yaşamaya yönelttiler. Ve bu da kolayımıza geldiği için hiç tereddütsüz kabullendik.

Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Aradaki Bağlar

Her şey birbirine bağlı, bağımlı. Her nesne yaşam döngüsünün içinde bir yerlerde duruyor, zamanı gelince nesneler arasında yeniden bağlar kuruluyor.

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Güzellik Nedir?

İçsel güzelliğe sahip olmak: Mükemmelim diyebilmek. Bir insanın iç güzelliği varsa tamdır. Huzur bulmuştur, huzur dağıtır! Sadece dış güzelliği düşünenler bencildir desem ne dersiniz?

Geri Dönüşüm Damardan

Kısaca hayat felsefemiz “Yeniden kullan, azalt, geri dönüşüm yap, tamir et!” şeklinde açıklanabilir.