Çay İçmek Felçleri Engelleyebilir

Çay içmek olası bir felç riskini engelleyebilir fakat düzenli çay içmek ve aşırıya kaçmadan kararınca içmek öneriliyor.. Detayları okumak için linke tıklayınız..

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Antikanserojen Yiyecekler

“Kanser tedavisi sırasında, kemoterapi ve radyasyon terapleri pek önemli sonuçlar doğurmamaktadır” diyor uzmanlar.. Çünkü kanser hücreleri bu tür terapilere direnç göstermeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Ve aslında kemoterapi ve radyasyon terapisinin yan tesiri olarak ‘kanser hücrelerini arttırdığı’ bilinmektedir. Bunun bir nedeni, terapilerin bağışıklık sistemine verdiği zararlardır.

Beyaz Çay

Beyaz çayın sağlıklı olmasının en önemli nedeni işlenmemiş olmasıdır. Siyah çay ve yeşil çay da çok faydalıdır ama bu iki çeşide nazaran beyaz çay çok daha az prosesten geçmiştir. Bu nedenle en yüksek antioksidan değerlerine sahiptir. Antioksidan seviyesi yüksek olan beyaz çayda kansere karşı koruyucu yapılar bulunur.

Yiyecekler ve Beynimiz

Beyin aktif bir organ olduğundan bol miktarda kan, oksijen ve besin değeri yüksek gıdaya ihtiyaç duyar.

Osteoporoz ve Vejeteryan Diyet

Kemik incelme hastalığı olarak bilinen osteoporoz genelde vejeteryanlarda görülür. Ancak osteoporoz sadece vejeteryanlarin başına gelen bir hastalık değildir.