Bir doktorun kaleminden

Belki uzun yaşamın sırlarını merak edenler vardır ve bu sırları bir doktorun kaleminden okumak isterler dedik ve yazdık..

Çakma Arkadaşlıklar

Günde iki saatini sosyal medyada harcayan bir kimsenin yalnız ve depresif hissetme olasılığı, daha az sosyal medya kullanan bir kimseye göre iki kat fazla! Sosyal medyayı önemli sanıyoruz oysa sosyal izolasyon yaşıyoruz.

Zerdeçallı Süt

Soğuk, sıcak veya ılık.. Ballı veya balsız.. Pekmezli veya pekmezsiz.. Yemeklerden önce, yemek sırasında veya yemekten sonra.. Zerdeçallı süt çok sağlıklı ve lezzetli bir içecektir.

Kedili Kafe

Lizz kedili kafeyi açmadan önce toplam $140 bin dolar civarında para bağışı toplamayı planlıyor. Bu para ile hem kafeyi açacak, hem de sahipsiz kedilere ev sahipliğinde bulunurken oluşacak harcamaları karşılayacak.

Baharatlar Ülkesi Çayı

Hintli arkadaşımın söylediği şu sözü lütfen siz de hatırlayın:
Zerdeçal bir baharat değil, ilaçtır. Birçok şeye iyi gelir ama psikoloji düzeltmeye birebirdir..

Tarçın

Tarçın çok yararlı bir baharattır ama yan etkileri de vardır.. Örneğin, ameliyat olacak hastaların ameliyat tarihinden bir gün önce tarçın tüketmemeleri önerilir. Eğer tüketmişlerse doktorlarına bildirmeleri tavsiye edilir.

Bayram Çocuklarıyız

Bayram çocuklarıyız.. Gülmek, eğlenmek istiyoruz. Dileriz tüm çocuklar ve yetişkinler hiç olmazsa bayramlarda tam manasıyla mutlu olsun..