Tarihe Not Düşelim

Tarih biziz! Tarihi bizler yazıyoruz ve yaşıyoruz.. Tarihe not düşelim.. Suçluyuz! İnsanlık olarak hepimiz olanları seyre daldık..

İnternet Suçları

İntikam pornosu, adından da anlaşılabileceği gibi, iki kişinin birlikteyken yaşadıkları cinselliğin, ayrıldıktan sonra taraflardan birinin aleyhine kullanılması.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Haber ve Habercilik

Yansız haberi nereden alacağız? Haberler ve habercilik sokaktaki insana mı kalacak? Her birimiz gönüllü muhabir mi olacağız? Bu işin okulu, okulda yetişmek, tecrübe, etik vs. nerede kalacak?

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

14 Şubat Sevgililer Gününün Anlamı Nedir?

“Asırlar önce bir katolik keşişin çiftleri evlendirmesi, sonra hapse girmesi, ölmeden önce sevdiği kıza romantik bir not göndermesi modern yaşantıda neden kutlanıyor?” derseniz cevap açık: Amaç ekonomiyi canlandırmak.

Dayak

Katı fiziksel cezalar çocukların akli dengesını sarsıyor. Bu tür cezalara örnek olarak iteklemek, sarsmak, tokat atmak, tekmelemek ve dayak atmak verilebilir.

Depresyona Karşı Balık

Bir Amerikan hapisanesinde yapılan bilimsel çalışmanın sonuçlarına göre, şiddete meğilli mahkumlara verilen Omega3, 15 gün gibi kısa bir sürede uysallaşma belirtilerine neden oldu..

Bir Alcatraz Hikayesi

San Francisco’nun şehir simgesi olan Alcatraz; tarihiyle, coğrafyasıyla, yaşanmışlıklarıyla, tutsak ettiği ünlü kanun-tanımazlarıyla, zorba geçmişi ve bilinmeyenleriyle hala ilgi çeken gizemli bir heybet abidesidir.