21 Aralık

21 Aralık uzaysal kış olarak da bilinir çünkü hava durumu açısından bakıldığında yani meteorolojik kış 1 Aralıkta başlar.

Annelere Günlük Tavsiyeler

Yaşamı kolaylaştıracak günlük tavsiyeler veriyorum. Bunların bazıları kişisel tecrüblerden bazıları da etraftan öğrendiklerimden oluşan tatlı tavsiyelerdir.. Umarım işinize yarar..

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Atlanta’da Bir Avuç Kar

İki santimlik kar ve buz karışımı ile gelen Allah’ın rahmeti, Atlanta’da yaşamı felç etti.

Dünyada Occupy Hareketi Başarılı mı?

Internet ve teknoloji sayesinde kısa sürede hızlı bağlantılar kurarak haberleşen genç direnişçler sosyal medya aracılığıyla anlaşıp harekete geçebildikleri halde sonucun başarısız olmasının en belirgin nedeni sadece gençleri içermesiydi.

Bitlis Ziyareti

Nemrut Dağında kış sporları da yapılabiliyor, 10 yıl kadar önce bir kayak tesisi oluşturulmuş. Kışın kayak, yazın trekking ve kamp kurmak için ideal bir bölge olduğu söyleniyor.

Karda Kışta Ne İşin Var Dışarda?

Unutmayın ki kar küremek vücutta birikmiş fazla enerjiyi alıp götüren süper bir egzersizdir. Vakti olan ateş gibi gençlerimizin kendi büyüklerine yardım ettikten sonra konu komşuya da el uzatmasını dilerim.