Bedava Arazi

Meraklısına duyurulur! Bazı ülkeler bedava arazi dağıtıyor..

Kefir

Ben ayranı çok severim ama kefir ile tanıştıktan sonra ayranın pabucunu dama attığımı da itiraf etmeliyim.

Çiğ Sebze Yemek Daha İyidir

Uzmanlar brokoli, kara lahana, karnabahar, taze biber, bezelye, taze fasulye, ıspanak ve lahana gibi sebzeleri zaman zaman çiğ yemeyi öneriyorlar. Böylece ihtiva ettikleri vitaminler, mineraller ve besinler eksilmeden tüketilebilir.

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Azerbaycan Halkı

Küresel bozulmuşluğun ve çürümenin içinde saklı kalmış bir mücevher gibiydi Azerbeycanlılar.. Ben bu sürpriz halkı sevdim. Ve orada kendimi güvende hissettim. Teşekkürler Azeberycanlılar! Lütfen bozulmayın!

Dereotu

Bu şifalı ot hazmı kolaylaştırır, uykusuzluğa iyi gelir, kemik sağlığına birebirdir. Diyabetik hastalara bolca önerilen dereotu bağışıklık sistemini güçlenidirir. Kadınların aylık adet bozukluklarına ve romatizmaya bile iyi geldiği söylenen dere out şifa dolu bir bitkidir.

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

İnternet Trolleri

Trolleri beslemeyin.
Trolleri anlamaya çalışmayın.
Trollerle tartışmaya girmeyin.

Elektromanyetik Okyanusta Yaşamak

Telefonlarda düşük seviyede mikrodalga radyasyon var deniliyor.. Ve “düşük seviyede” diyerek en baştan radyasyonu küçümsüyoruz.. Lütfen unutmayın! “Düşük mikrodalga radyasyon” kulanarak nükleer silah üretmiş bulunan ülkeler var!

8 Mart Uluslararası Kadın Günü

Bu yazı ile, evini, işini ve ailesini dengeleyen sağlıklı, neşeli ve bilinçli tüm kadınlara mutlu bir kadınlar günü diliyorum!