Açık Havada Yürüyüş

Etraftakilere, eş, ahbap, dost, konu komşuya da haber verin. Sayı ne kadar artarsa o kadar iyi!

Fotoğraf Albümleri

O gerçek makinalar geri dönmekte, değil mi? Yoksa nostaljide mi kaldı hepsi? Sadece akıllı telefonlara mı mahkum foto albümleri?

Bedensel Ritm

Güneş ışığının niteliğine bağlı olarak, hava sıcaklıklarının artışına ya da azalışına ayak uydurmak üzere içsel ritm de değişir. Uykularımızda, yiyeceklerimizde, bedensel aktivitelerimizde farklılıklar olur. Bunu görebilmek için biraz yavaşlamak gerekir.

Bazen Yalnızlık Hissederiz..

Ben diyorum ki.. Yalnızlık hissettiğimizde hemen bir yolunu bulup kendimizi kalabalığın ortasına atalım.. Hepimiz bazen yalnızlık hissederiz.. Önemli olan bu duygunun gece gündüz sürmemesidir.

Şubat Ayı, Kalp Ayı

Şubat ayı kalp ayı dedik.. Öyleyse kalbimize dikkat edelim.. Yiyecek seçimleri yaparken kalp kalp diyelim!

İyi Vatandaş

Bazen üzgün bir çocuğun başını okşamak, zavallı bir kimseye gülümsemek, dertli bir komşuyu ziyaret etmek, asansördekilere selam vermek bile insanların mutlanmasına neden olabilir.. Ne çok mutsuzluk var.. İyi bir vatandaş olmak için önce yürekleri ısıtalım.. Var mısın?

İki yaşında çevreci

Sorularımı sadece dinleyen bu minik tatlı çocuk gülümsemeye devam etti.. Annesi “O bugün parktaki çöpleri temizlemeyi düşünüyor.. O bir çevreci bugün..” dedi..

Hangi Egzersiz Uygun?

Yaş ne olursa olsun egzersize başlanabilir. Fitnes, sağlık, enerji ve canlılık yeniden oluşturulabilir. Fakat hangi egzersiz çeşidinin uygun olduğunu bilmek gerekir.

İnsan Vücudu Hareket İster

Varolmanın bilincine varalım. Hareketli kalalım. Moralimize hamle yaptıralım. Hayatta oluşumuza şükür borcumuzu yerine getirelim. Hareket edebiliyorsak bu bir hediyedir; ayırdına varalım.

Kasmayalım Lütfen Anneler!

En iyi anne ben olacağım, en güzel anları çocuklarımla ben yaşayacağım, en popüler oyuncakları ben alacağım, en bilinmedik yemekleri ben yapacağım, en yeni kitapları onlara ben okuyacağım, en en en en gösterişli anne-çocuk portresini ben çizeceğim diyen “en anneler”..

Seçimler.. Seçimlerimiz..

Kalp krizi geçirmiş kişilere hekimlerin verebileceği en iyi tavsiye bağışlamayı öğrenmeleridir. Bağışlayıcı olmak ve öfkeyi azaltmak sağlık için doğru seçimlerdir.

Hayata Bağlanmak

Toprakla bütünleşmek hayata bağlanmaktır. İşte bu nedenle ister ev çiçeği, ister balkon bitkisi olsun, saksı dolu bitkiler doğayla çevrelenmeyi sağlar. Erk, enerji ve doğal hayatın yavaşlığı her an yakınımızda olur.